Måste. Vill inte! Måste ändå.

Jag har ingen lust att göra något. Jag bara ligger i sängen och gör ingenting. Sammanbiten. Tittar på lite Rebus emellanåt, ett avsnitt jag redan sett. Uttråkad. Mitt ansvar. Jag behöver komma på vad jag ska göra i de närmaste 20 veckorna. Vad kan jag bli glad och känna framtidshopp av? En resa till Danmark blir det i december. Tur det! Och vara i Norrland över jul och nyår. Bra så. Men januari-februari-mars känns som transportsträckor bara. När kommer mitt nya liv börja egentligen? Det är INTE det liv jag har nu.

Gör lite nyttiga saker med för att inte helt förgås. Strängar om gitarren. Skriker lite.
Städar lite. Provar att sätta isolering på ett fönster som dryper av väta. Tömmer skåpet under diskbänken. Det är något som luktar illa där. Måste hitta det. Ska flytta på saker i källaren så att rörmokaren kommer fram att byta rör i golvet där. Det är kallt och smutsigt där.
Saker ligger och dräller överallt nu. Jag har inte brytt mig om att hålla ordning.
Ibland ser jag bara det som är fint här. Och ibland ser jag bara allt som är fult, trasigt, ofärdigt. Idag är en sån där riktigt trist dag, utan ljus, fast solen sken.
20 veckors väntan. En hel evighet!

En utmaning.

Jag har fått en utmaning från Musikanta.
Reglerna är följande:* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
Sju saker om mig? Jag tror det mesta redan är känt om mig, hur jag är.
Jag älskar Danmark och viftar med min danmarksflagga så fort jag får lust till det.
Jag äter ofta, den sista tiden, helst varje dag, en GB sandwish, de är så smaskiga och ger GOD tröst.
Jag är bra på att börja på saker, och har jättesvårt att göra klart. Alltså har jag många påbörjade projekt hemma hos mig. Skulle behöva hitta delen i mig som gör färdigt utan att tröttna och dra ut på saken.
Jag kan ställa mig och dansa ute på torg om det finns bra musik att dansa till, bara för att jag vill.
Jag är dålig på att räkna. Jag låtsas det i alla fall när det passar.
Jag skickar inte vidare kedjebrev. När jag var ung var jag värsta kedjebrevsskickaren. Fick nog av det då. Det kom ändå aldrig fram, det som utlovades då, varför skulle det göra det nu? Lita på att jag bryter kedjan! Sån är jag! Och ni sju som slipper få det här från mig har säkert fått det ändå från andra.
Tack till Musikanta, för att jag fick tänka till lite och för att du tänkte på mig.