En utmaning.

Jag har fått en utmaning från Musikanta.
Reglerna är följande:* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
Sju saker om mig? Jag tror det mesta redan är känt om mig, hur jag är.
Jag älskar Danmark och viftar med min danmarksflagga så fort jag får lust till det.
Jag äter ofta, den sista tiden, helst varje dag, en GB sandwish, de är så smaskiga och ger GOD tröst.
Jag är bra på att börja på saker, och har jättesvårt att göra klart. Alltså har jag många påbörjade projekt hemma hos mig. Skulle behöva hitta delen i mig som gör färdigt utan att tröttna och dra ut på saken.
Jag kan ställa mig och dansa ute på torg om det finns bra musik att dansa till, bara för att jag vill.
Jag är dålig på att räkna. Jag låtsas det i alla fall när det passar.
Jag skickar inte vidare kedjebrev. När jag var ung var jag värsta kedjebrevsskickaren. Fick nog av det då. Det kom ändå aldrig fram, det som utlovades då, varför skulle det göra det nu? Lita på att jag bryter kedjan! Sån är jag! Och ni sju som slipper få det här från mig har säkert fått det ändå från andra.
Tack till Musikanta, för att jag fick tänka till lite och för att du tänkte på mig.

2 svar på ”En utmaning.

  1. Att du älskar Danmark är inget nytt men däremot att du sätter i dig en GB-sandwich varje dag…

    Vi är lika när det gäller att dra igång saker – men det är inte alltid lika kul att följa upp dem och slutföra dem…

    Jag skickar heller aldrig vidare kedjebrev – men den här utmaningen kan väl inte räknas precis till ett sånt?

    Känner mig duktig idag (söndag) eftersom jag har varit ute i trädgården och räfsat ihop en del löv (inte alla tyvärr).

  2. Att jag viftar med flaggan är nytt med. Det vet bara mina besökare som kommer hem till mig… Vem tog bort löven då? Hade det varit jag som räfsat, då hade högarna legat kvar. Ha ha ha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.