En speciell fredag!

Puh, vad varmt det är idag. Jag har huvudvärk. Det beror nog på vädret.
Jag har varit ute hela dagen klädd i tighta jeans och dagens ena höjdpunkt var att stå i duschen efter jobbet. Dagens andra höjdpunkt är att båda mina barn är här och ska sova över. Deras pappa kommer också hit ikväll och vi ska äta middag tillsammans och Micke ska väl packa antar jag.
Micke flyttar i morgon. Det blir både bra och tomt. Jag får tillbaka mina rum, tystnaden och kommer att bo ensam igen. Han går vidare med sitt liv och börjar plugga till bibliotekarie. Det är toppenbra!
I kväll är det fullt hus här. I morgon kväll är det bara jag här. Det får gå. Jag klarar det. Visst! Absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.