Hemma.

Nu är det tyst här hemma igen. Min son har flyttat hemifrån, för andra gången. Min dotter har rest hem till sitt. Jag får ta mina rum i besittning igen.
Städar. Vad kan jag slänga? Vad ska jag göra med alla vinylskivor, två backar? Fixa en hylla till skivspelaren kanske, så att jag kan koppla in den någonstans, så att jag kan lyssna på min gamla musik igen?
Saker byter plats märker jag. Basen till pysselrummet. Datorbordet till containern. Tvättkorgen till klädkammaren. Jag har inte boat klart här i lägenheten. Har inte bott in mig riktigt än, fast jag har bott här i två år nu. Känner mig inte riktigt hemma. Jag vet inte varför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.