Tidiga morgnar…

Jag har visst mer och mer svårt att sova på lediga dagar. Igår vaknade jag kl. 05.40. Idag kl. 06.20. Nå, så får jag väl gå upp då. I morgon ska jag gå upp tidigare än så för att vara med på byggmöte kl 07.00 på jobbet. Jämfört med det har jag sovmorgon idag då…
Jag dricker te och läser ett mejl som jag fått genom hemsidan. Jag är glad för att få respons på det jag skrivit.
För övrigt vandrar jag omkring i mina rum som nu ligger tysta och städade. Det ekar nästan i rummen av tystnaden och allt ligger stilla. Det kommer ta ett tag att vänja mig vid det. Och kanske kommer mitt liv nu bli ett liv med städning. Jag kommer ha ordning i alla rum och skåp, men inte ha något liv då… hm… Jag får väl vara uppmärksam på det i alla fall.
Idag ska jag hem på fika hos en pensionerad kollega och vän. Min gamla fröken. Istället för att säga att vi ska ses ”sen”, så föreslog jag att ses idag. Ovanligt för att vara mig minsann. Jag behöver komma ut lite här hemma. Inte bara städa. Men surströmmingsskivan som en ångermanlandsförening ska ha, får vara. Där drar jag en gräns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.