Största lyckan!

Den största lyckan i mitt liv är mina barnbarn. Idag ska jag träffa dem och fylla på lyckan, så att jag får fina minnen med mig till semestern.
Vi får nog handla glass, det är ju ändå sommar ute idag. Snart 19 grader och sol. Underbart.

Mer underbart är att bada med öppet fönster ut till tallar, sol och fåglar. Fint är det att ett par talgoxar vet att de får mat och kommer och pockar på uppmärksamhet och tar mat ur handen på mig. Dock nu lite för tätt inpå. En av dem letade mat, flög in i mitt rum, blev rädd när jag kom tillbaka med nöt och den krockade med fönstret på väg ut. Den kunde ha dött. Så öppna fönster är farligt för dem.

Första semesterdagen! Norrland….hoppas på en badsommar där igen. Danmark…. länge sen jag var där en sommar. Där är det säkert alltid badsomrar.
Förväntningar? Besvikelser? Eller infriade förväntningar? Det vet jag inte än. Det blir som det blir.

beskrivning

Blommorna här är från en gammal tomt i Handen som just nu byggs på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.