Blir det sommarlov snart?

Tröttheten är stor ikväll fast jag inte gjort något särskilt idag. Eller så har jag det. Hela dagen har jag suttit med på intervjuer för att finna en ny klasslärare till verksamheten. Det är ett stort ansvar vi har, jag och mina två arbetskamrater. Och det tar vi. Hoppas vi blir eniga sen med.
Trots att jag bara har suttit stilla mest hela dagen har jag så ont i benen. Aj! De värker så! Jag behöver klaga lite nu.
Två dagar kvar att jobba. Har jag jobb så det räcker? Annars går jag hem tidigare. Nästan allt mitt är nerpackat. Det står flyttkartonger överallt nu. Skönt att bara lämna allt bakom sig på onsdag. Bara inte sommaren har tagit slut då. Jag har ingen känsla av att det är sommar. Det känns som om den redan varit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.