Högre energi ikväll!

Jag är lite uppe i varv just nu. Mycket har hänt idag. Jag har fått en sardinask. Den är gisten, brun och lagad så den får jag ta väl hand om nu och vara lite extra rädd om. Den är sällsynt. Jag tänker att så är det ibland med människor med och med böcker, en del far mer illa än andra och behöver särskild omsorg. Tack till givaren som ville göra mig glad! Du lyckades! Jag hoppas vi kommer ses igen, jag med.
Jag och mina kollegor har efter mycket vånda äntligen bestämt oss för en av de sökande till klasslärartjänsten. Nu känns det bra i magen. Magkänslan stämmer med leendet i ansiktet. Det är inga lätt val när flera har goda kvaliteter.
Så gläder jag mig åt sommarlovet som börjar i morgon eftermiddag.
Och åt gulliga mejl. Och fina arbetskamrater. Och goda vänner.

Blått bands sardinask!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.