Räknar…

Nu räknar jag dagar kvar i skolan att jobba, det är dags att planera avslutningar och se till att tiden räcker till allt som ska göras. Nu är jag inne på nästsista gången och sista… Dagarna går fort framåt nu. Hoppas inte sommarlovet rinner iväg lika snabbt då…
Och så räknar jag pengar. Fick lön idag. I sommar ska jag lägga ut en massa pengar på avlopp och ombyggnad av en fasad på fritidshuset. Ska låna lite med. Bäst att se till att pengar finns åtkomliga. Annars får jag svårt att sova. Jag räknar med att leva extra snålt den närmaste tiden. Inga nya kläder. (Lätt, köper sällan nytt, är inte road av att gå i affärer.) Inte köpa porslin på ett bra tag. (Svårt! om jag ser något jag verkligen vill ha.) Inte lämna in bilen på service än. (Bara en uppskjuten utgift. Måste göras, om jag nu ska ha bil.)
Och så är det elva dagar kvar till en dag i juni, som jag väntat så länge på. På ett ungefär elva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.