Flytta!

Nu är det bestämt var mitt jobb ska ligga någonstans till hösten. På måndag ska vi beställa sprillans nya möbler till våra rum. Det har jag gjort förut en gång. Skillnaden är att jag då visste vilka lokaler jag skulle inreda. Nu har jag ingen aning. Nya paviljonger ska byggas i sommar till vår verksamhet. Där ska vi vara i ett år och sedan flytta igen. Suck! Det står visst i en artikel i dag i DN om just såna här verksamheter, att de alltid får flytta på sig och finnas på undantag. Visst är det så.
Skönt att vi ska höra till en skola i alla fall, inga lokaler i ett köpcentrum eller i höghus, som det var tal om. Skönt förresten? En självklarhet!
Jag tar en dag i sänder oavsett vad. Jag kan bara göra så mycket som ryms i en arbetsdag. Det jag inte gör idag, gör jag sen. Tills det blir sommarlov. Då tar jag ledigt. Livet är mer än ett jobb.
Livet… hm… ja just det. Undrar vad som händer här i närmaste framtiden… Micke flyttar in till mig för en period. Min australiensiske bror kommer på besök till sin gamla familj under ett par veckor. Något annat spännande kan hända med i en snar framtid om allt går enligt planerna. Å, vad jag har väntat på juni just i år! Snart är det juni! Nedräkningen kan nog börja nu! Tolv….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.