Skönt med sovmorgon!

Det känns som det var länge sedan jag hade sovmorgon och så var det bara förra helgen…
Jag har inga krav på mig i helgen, mer än mina egna behov att få det rent omkring mig. Jag ser dammtussarna och fläckar på köksgolvet, kattlådan som ska bytas, saker som ligger i högar här och var, sånt som stör ögats ro helt enkelt.
I badrummet ligger en olivoljetvål och doftar, en present jag fick som tack för bilskjuts, helt oväntat. Det var precis vad jag behövde dit, något som doftar gott. Den är stor. Kanske ska den delas på? Antagligen.
Veckans disk står också och väntar på mig. Jag tycker om att diska i lagom mängd och att se hur fint det blir sen.
Med bra musik i öronen så ska jag ner och såga plankor i källaren med. Det ska upp till Norrland på onsdag. Bäst att få bort saker som står i vägen, för om två veckor får jag en inneboende över sommaren: Micke flyttar in i gästrummet. Det blir fint att ha en i min familj boende hos mig igen.
Jag har helgen på mig att göra vad jag vill med. Och jag vill städa. Bra!

Till sist har jag fortfarande en fråga till alla som är duktiga på att känna igen musik. Vad heter den här låten som jag nynnar på? Jag vill så gärna få veta det. Lyssna här och berätta för mig vad det är för låt. Jag vet att den är svensk och från början av nittiotalet möjligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.