Gunvors vernissage och lite annat.

Gunvors tavla

Idag har jag varit på vernissage. Det var min gamla lågstadiefröken, sedan kollega i skolan och, tills jag slutade i kören, en körkamrat, som hade utställning ihop med sina målarkompisar. Gunvor fyller dessutom 78 år idag. Grattis och hurra!
Gunvor var en God Vuxen, som såg mig när jag växte upp. Hon var en älskad fröken, för sina elever. Hon har alltid varit vacker. Idag lyste hon extra.

Gunvors blåeld

Så har jag strängat om gitarren. En sträng gick av precis innan avslutningsfesten i tisdags. Då var det lite panik. Och jag kunde snabbt fixa en ny sträng, jag hade på hotellet sett en gitarr, som jag lånade en sträng från. Det var riktig tur det! Idag var det dags att byta alla strängar på gitarren. Det är lite trivsamt pyssel på något sätt. En sorts omvårdnad.
I morse vaknade jag med en mardröm. En dröm kan vara som en timme av egenterapi, sa en av kursledarna nu sist. Javisst. Eller så kan det vara något att titta närmare på, på en riktig terapitimme. Så blev det också idag. Tänk vad innehållsrik en dröm kan vara, även en mardröm.
Snart är det dags att skriva ett inlägg i Blogstafetten. Om tre dagar är det min tur att föra slutpinnen i mål. Undrar vad jag får för ämne att skriva om… hm….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.