Också en fredagseftermiddag:

Å, vad har jag gjort? Jag kom hem efter jobbet och började direkt att fira fredag. Så dröjde det inte länge förrän jag tappade omdömet.
Jag hann sy lite först. Och städa bort lådor från pysselrummet. Göra i ordning där, för att få hit hemstudion. Den kommer på söndag. Jag kunde spela på basen och öva en basgång. Skicka musik till en vän som är duktig på att spela gitarr. Någonstans där gjorde jag något jag inte skulle gjort. Sen somnade jag. Jag vaknade med huvudvärk. Dagen efter-känsla. Jag önskar jag hade den här eftermiddagen ogjord. Suck! Var finns min inre vakt mot att göra dumheter? Jag har ingen!

Det är dags att släppa taget om det gamla som har varit. Tiden är inne. Jag behöver det inte längre. Jag släpper det….. nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.