Ljus!

Det första jag ser när jag vaknar är en strimma av ljus bakom mitt dopljus. Det är väldigt fint. Solljuset har antagligen reflekterats mot grannhusets fönster och därifrån kommit in i mitt rum från motsatt håll. En lite märklig väg, för mitt rum ligger mot norr. Nästa gång jag tittar upp är det en lite större strimma av ljus på väggen direkt mittemot. Rena rama trolleriet.
Idag ska jag åka till stan och gå på föreläsning om Gestalt och kroppen. Kropp och själ hör ihop. Det vill jag veta mer om. Snart har jag gått klart min 2-åriga fortbildning på Gestalt Akademin. Sen ska jag göra sånt jag aldrig förr har gjort tidigare. Det kan bli spännande. Hoppas det. Jag behöver spänning i mitt liv. Ljus och God spänning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.