Och så kommer basen fram!

Jag har en mörkblå elbas. Den står framme som ett vackert smycke hemma hos mig. Ikväll tar jag fram den och spelar lite. Jag minns inte sist det hände. Det var i mitt förra liv någongång. Var kommer då den energin ifrån? Kanske för att jag i morse var ovanligt morgonglad och fick en idé och nu ska jag pröva om den går att genomföra.
Jag har lyssnat mycket på Kim Larsen den sista tiden och en av låtarna har vunnit mitt hjärta och den vill jag göra något med. Jag tror jag kan. Ta ut en basgång. Spela den på basen. Sjunga låten. Och det måste ske NU, med en gång. Jag har inte tid att vänta.
Min fina elbas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.