Frid!

Idag är det söndag och friden råder i huset. Ungarna sover och Leif och jag har ätit frukost och läst tidningen. Tvättmaskinen sköljer i tvättstugan och katten ligger och sover i en fåtölj.
Jag håller på med min hemsida och skriver det här och lägger in nya bilder i ett nytt album, ”Det här vill jag ha”.
Vill ha och vill ha… Jag är lika glad för det jag har just nu ändå, och jag har fått en påminnelse om att det inte är saker i en hylla som gör en lycklig. Fast det visste jag innan. Och saker kan ge lyckokänslor de med. Det är inte svart och vitt detta med att samla och ha sin familj. Inte är jag totalt glad, lycklig och nöjd alltid, när hela familjen är frisk och kry. Just nu är jag tillfreds över att Leif är hemma. Att ungarna och katten är hemma. Att jag har en hemsida. Att tvättmaskinen fungerar. Att det går mot vår. Nu är nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.