Hemma!

Borta trist och karl´n hemma bäst! Nu är Leif hemma igen. Han mår mycket bättre idag. Armen är svullen och vissa delar är djupt blå. Nu har han ett digert träningsprogram att göra varje dag. Leif får inte belasta armen och musklerna på en månad. Inte vrida den heller.
Jag är så glad att Leif är hemma igen och bara på ett rops avstånd. Han har fått en ny munk-tröja-jacka, som är rymlig att ha armen i. Jag har klippt sönder några t-tröjor som bara är att trä ena armen och huvudet igenom. Tur att han inte är fåfäng med sitt utseende hemma. Han skulle inte vinna någon Bäst klädd-tävling just nu. Inte jag heller för den delen. Hemmaklädseln är slapp, minst sagt. Så klär jag upp mig något när jag ska ut bara.
Astrid och Erik åkte och handlade, pantade glas och slängde papper. Tack! Jag kunde sitta och slappa under tiden och sedan lagade jag mat. Vad skönt att känna sig ledig en stund. Skönt att barnen är stora. Skönt att det är varmare ute. Skönt att ha sin älskade man hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.