Lördag med kramar.

Lördagsledig. Och jag städar och får undan en del som legat hela veckan och tagit plats, disken och tvätten till exempel. Jag lyssnar på mina gamla vinyler och skrålar med på Lasse Tennanders Alla är vi barn i början. Jag förundras vilka kloka texter han skrev. Jag minns de flesta på den skivan. Sen är det Pete Seeger som snurrar på skivtallriken. Fin banjo och han är också en textekvilibrist ihop med gungande refränger.
Nu är det sol ute och varmt ute, nästan 12 grader tror jag visst. Men jag har mer att göra innan jag kommer ut. Bara att göra det. På facebook finns en rolig text:
GOOD THINGS COME TO THOSE WHO WAIT.
GOOD THINGS COME TO THOSE WHO WORK THEIR ASSES OFF AND NEVER GIVES UP.
från absolutelymadness.tumbir.com

Ja, den ger mig också energi att städa. Och så lördagsbesöket, lilla Tuva med sina föräldrar och det är en toppenlördag! Hon kan säga farmor nu, pussas och kramas och säga Hej då. Gosunge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.