Rapport om bilen 2.

Bilen ska lagas. Delar är beställda. Väntas bli klar i slutet av nästa vecka.

Faktiskt blev jag lättad. Just nu vore det en mardröm att bli av med bilen och inte ha råd att köpa en nyare. Jag vill ju ha en ny bil helst, in my dreams, och som önskning nummer två, en bil som har gått ett par tusen mil ungefär. En som kan räcka länge.
Jag har inte heller någon aning om vilket bilmärke jag vill ha. Nissan Almera som jag har tillverkas inte längre och en av dess efterföljare Note känns inte som något för mig. Micran är för liten.
Jag vill hålla mig till fyra dörrar och en halvkombi. Det passar mig. Inte för liten och inte för stor. Kanske en Volvo då? Då skulle min bror jubla. V50 eller V60? Drömma går ju bra. Just nu är jag mest orolig att krocken kostar mig pengar som jag inte har. Att det tar tid att fixa med resor och telefonsamtal är en sak. Men merkostnader har jag inte plats för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.