Rapport om bilen 1.

Ja ha. Nu kör jag en hyrbil. En ganska ny Ford Mondeo. Den har ingen nyckel, men en platta med knappar att trycka på, för att öppna dörrarna, låsa, öppna bensinluckan och något mer. Inne i bilen stoppar man in plattan i ett avlångt fack och trycker på knappen med texten start/stopp. Utan att vrida om en nyckel, startar bilen helt enkelt. Mycket märkligt.
Min egen bil var helt intryckt i fram av en dragkrok. Men vilken kraft har bilen kört in i min egentligen? I en brant nerförsbacke? Jag förstår det inte riktigt.
Nu väntar jag på verkstadens omdöme, går det att laga bilen, lönar det sig? Jag har i alla fall inte råd att köpa en ny bil. Har jag slängt 12000 kr i sjön? Jag måste ju ta hand om min bil och byta bromsar och ljuddämpare. Inte kunde jag väl veta om vad som skulle hända. Trist är det. Jag är ledsen över det här. Känslorna kommer över mig mer och mer. Från chocken i morse och tills nu, det har varit en lång dag, kan jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.