Va!!!

Jag kom hem efter terapin idag och såg att lampan i hallen var släckt. Hm… hade jag inte lämnat den tänd??? Jag såg in till mitt pysselrum och såg stegen stå lutad mot skrivbordet. Hm… hade jag verkligen ställt den där??? Det tog en stund till innan jag förstod att min exman och min son varit här och hämtat frysen, som skulle slängas och som stått länge och tagit plats i rummet. Skönt! Äntligen! Bort med det gamla och in med det nya. Precis som det nya året då. Bort med det gamla året och in med det nya. Bort med gammalt tjafs och in med nytt tjafs… nä… Jag vill ha fria ytor och rent i hörnen. Rena, enkla, raka relationer och inget gammalt skit som stör. Jag jobbar på med det! Med mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.