Bloggträff, ska jag våga gå?

Jag har anmält mitt intresse till att gå på en bloggträff i Stockholm på lördag kl 18. Någon gång ska vara den första att gå på sånt, tänkte jag. Nu har jag ju också bloggat i snart tre år och är inte någon nybörjare direkt. Jag vill gärna se vilka ansikten som finns bakom andras bloggar och höra deras röster.
Ibland funderar jag på vad jag skriver och varför. Jag har mitt sätt att skriva på. Jag avundas andra då och då, för deras sätt att skriva lättsamt och intressant. Sen landar jag i att jag är jag och skriver bäst på mitt sätt. Annars blir det inget skrivet, helt enkelt.
För länge sedan var det en debatt om triviala bloggare. Jag skrev ett inlägg om det som jag aldrig la ut. Trivial kan jag väl vara. Det gör mig inget. Jag skriver för att jag vill skriva och jag bestämmer vad det ska handla om med. Om mig och mitt liv. Så är det med det.

2 svar på ”Bloggträff, ska jag våga gå?

  1. Har varit på flera Malmö-träffar och det är det roligaste jag varit med om tror jag. Mycket trevligt folk, god mat och allmänt kul.

    Jag håller tummarna för att Stockholmsborna är av samma klass 😉

  2. Jag håller tummarna för att jag håller samma klass då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.