Bilbekymmer!

Jag har prövat att byta blinkerlampa i bak. Det fungerade inte. Då är det antagligen något större elfel. Och så har bilglaset i fram spruckit i ett långt streck. Suck! Vilken otur jag har! På fredag ska bilen byta strålkastare i en garantireparation. Då hoppas jag de snabbt finner felet med vänsterblinkrarna. Och det kan ju kosta vad som helst. Inte vet jag. Glaset får vara sprucket ett tag.
Bilen är en lyx som kostar. Jag behöver min bil för att stå ut bättre. Jag är dock inte bra på att ta hand om den alltid. Jag krockar och repar den. Tvättar den inte så ofta. Jag förväntar mig liksom att den ska hålla sig i bra skick ändå. Men precis som jag, blir den äldre och får sina skador, synliga och dolda. Bilen går att lacka om och reparera bara jag har pengar till det. Hur reparerar jag mina inre krockskador? Och hur få mitt inre ljus att lysa starkare och klarare? Hur kan jag bli hel och glansig igen? Det verkar enklare att sköta om en bil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.