Hoppas på bättre väder…

…mer bildligt talat. Förkylningen är lite bättre ikväll. Och jag stannade hemma idag. En förkylning tycker jag kanske är ok ibland, men inte två så nära i tiden som det var nu. Nu! Men som jag sa när vi sjöng i lördags: Go with the flow. Tolka det som du vill… Det låter bra, eller hur! Vad händer nu med porslinsbilderna börjar någon undra? Jag mejlar webhotellet varje dag och fick svaret ”snart” idag. ”Snart” ska de uppgradera sin GD – och då får jag in mina jpegbilder lätt? i ett förhoppningsvis trevligt album. Tja, lätt är det aldrig med datorer, tålamod och en vilja att fixa problemen behövs. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Nu börjar Vita huset snart på tv. Det är en jättebra serie. Jag sätter på videon samtidigt. Då gör det inget om jag somnar på soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.