Hes i halsen och hisnande hosta…

Bäst är att vara helt tyst och det går ju bra framför datorn. Inte i skolan och på kören. Nu börjar jag lägga in bilder till fotoalbumet istället. Hoppas att det går att länka, länken kommer från en annan server än från hemsidans. Vilken teknik det finns, jag fattar inte hur alla ettor och nollor blir till bilder och kommunikation. Det är stor ingenjörskonst precis som Porjus kraftstation var på sin tid.
Idag berättade jag om hemsidan för kören. Kanske går ni in och tittar och skriver en kommentar eller i gästboken… Bara titta går bra med såklart. Kanske får ni veta ett och annat om mig som ni inte visste tidigare. Och ni vet säkert saker om mig som jag inte skrivit alls om. Hm! Det är ju utlämnande att skriva om sig själv. Jag skriver och tar bort, skriver nytt och ändrar om. Det är ju lite bakvänt med en offentlig dagbok, såna ska ju vara hemliga eller läsas efter ens död eller ges ut som bok som Bridget Jones dagbok.
Till sist ett Grattis till Annika Lantz på 36-årsdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.