Efter sol kommer regn…

Igår var en fin dag. Och idag är jag genomförkyld, nyser, hostar och blir röd om nosen. Jag skulle ha suttit vid datorn idag och lagt in bilder till blått band-sidan, trodde jag. Mike hade hittat ett jättefint album att lägga in bilder i och sedan stor besvikelse: webhotellet kan inte administrera albumet med jpgbilder. Ska jag verkligen behöva byta leverantör efter futtiga två veckor? Va? Jaja, de ska få sin sista chans att komma med förslag till lösning. Jag som vill ha allt nu… måste vänta! Men videosnutten från igår och länken till Yamandຠfungerar! Ha! Och jag har lite whiskey att kurera mig med. Och ikväll kommer ett nytt avsnitt av Six feet under. Leffe lagar sjömansgryta. Gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.