Hoppet är blått 2

Vilken rolig lördag! Det gick bra att sjunga idag. Många var där och lyssnade, Astrid och Leif, Maria och hennes barn och barnbarn och Marias kompis Barbro bl a. Leif filmade en liten videosnutt, när vi sjöng, på digitalkameran. Filen är stor att ladda upp, men för den intresserade finns den här. Kvalitén är inte den bästa. Kören är väldigt snygg i svarta kläder och blå sjalar. Vi sjunger: Vilken hudfärg vi föddes med betyder ingenting, älska alla som syskon gör dem gott… YamandຠPontvik som sjunger har gjort översättningen och Cesà¡reo Gabarià¡n musiken till sången Din kärlek behövs. (Yamandຠhar gett lov till att ha denna snutt här och jag har lagt en länk till hans hemsida på länksidan.)

Klicka här för att ladda ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.