Mike är hemma igen!

Och det märks direkt, för nu lär han mig att lägga in bilder i dagboken med. Vi provar ett program för att lägga in blått band-bilderna. I helgen ska jag sitta och jobba med det. Roligt!!! Tack Mike!
Jag trodde jag lätt skulle hitta saker att filosofera kring. Icke! När jag ska formulera mig känns det bara löjligt. Och vem läser det jag skriver? Jo, jag själv i alla fall! Självcensuren är hård. Våga vara löjlig då!
Nu ska jag öva på musiken till lördag. Jag vill känna att jag kan den. Ju mer jag kan sjunga den utantill, desto mer fri är jag att sjunga ut och kunna titta upp. Eller blunda. Musiken och orden går in i hjärtat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.