Ett felköp!

Min videobandspelare har börjat låta knarrig. Jag gick för att köpa en ny. Den jag hittade och som dessutom var billig hade en dvd med. Det behövde jag egentligen ingen. Men ok, så köpte jag den. Jag packade upp den. Kopplade sladdarna och testkörde den. Den lät som ett tröskverk. Och den visade inga siffror på hur långt jag spolade fram och tillbaka på bandet. Vad kasst! Idag packade jag ihop den och lämnade den åter. Jag känner ett visst obehag att göra så. Och det får jag stå ut med. Jag ville inte ha den. Jag såg en dyrare videobandspelare där, med en dvd som man kan spela in och föra över videobanden till dvd med. Kanske ska jag fundera på att köpa en sån istället. Jag gillar inte att behöva byta ut teknik och band så här egentligen. Och ändå så är det dags att ta ett kliv framåt här antagligen. Det är bara att välja: Att vara utan videobandspelare helt eller göra en mjuk övergång till dvd. Nu eller sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.