Pust!

Idag har jag slitit som en myra… först med att gå runt och samla på mig läromedelskataloger på Skolmässan, tills axlarna rämnade av tyngden från ryggsäcken, sen med att lyfta ut kartonger, bord och vinterdäck ur källarförrådet. Pust och stön! Hellre än att få hjälp med att lyfta ut däcken till bilen så gör jag det själv. Så är det bara. En del lever för att hjälpa andra, andra lever för att göra det mesta själv. I morgon sätter däckfirman på vinterdäcken, det klarar jag inte själv. Där är en gräns. Sedan kan jag packa bilen med grejor som ska till Norrland. Jag behöver få in andra saker i källarförrådet, t ex en köksdörr och virke som nu står i cykelkällaren. Jag har för mycket grejor fortfarande. Och mer blir det, för Astrids stora skänk har jag bestämt mig för att ta hem till mig på obestämd tid. Den är för fin för att ha i ett källarförråd. Jag får väl möblera om lite här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.