Utan lust och vilja.

Det känns som om det är fredag fast det är onsdag, för jag har ledigt resten av veckan nu. Det känns inget vidare. Jag har inga planer. Jag har ingen motor heller för att sätta igång med något. Jag bara är. Hur gjorde jag förut när jag var hemma och var mellan jobb? Konstigt nog så lärde jag mig att vara i det. Nu är det kanske kontrasterna mellan att jobba och att vara hemma som är så stora. Jag har ingen omställningsförmåga riktigt. Jag har bara två lägen, på och av. Det enda av vikt jag gjort hemma är att få bytt till vinterdäck på däckfirman. Sedan funderar jag på att åka upp till huset i Norrland, men vädret känns inte särskilt kul. Jag skulle behöva resa dit med saker från källaren. Men jag har ingen lust att fara iväg heller. Vad vill jag? Ingenting! Så får jag väl ha det så här då.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.