Dolda agenda?

Jag ser fram emot just den här helgen. Gestaltakademin firar 30-årsjubileum med föredrag och tillbakablickar. Det vill jag ju såklart vara med om när jag nu går en av deras utbildningar. Jag får vara där då. Ja ja det är öppet för andra med… Hoppas att det blir trevligt. Kanske träffar jag någon gammal bekant där eller lär känna någon ny kanske. Jag skojar med folk och säger att jag gärna vill träffa någon man som då helst ska vara gestaltterapeut. Inte för att han skulle jobba på sin fritid, utan för att vi båda då förstod vad den andre menar kanske och han inte vore så himla rädd för att vara ledsen eller arg ibland, och inte drog sig undan när jag är ledsen eller arg. Såklart ska han kunna dansa med mig. Kanske polska till och med. Jag längtar mycket efter att dansa polska igen. Det var så länge sedan. Och han skulle se på mig med fina ögon. Och annat. Nu blev det här ju som en kontaktannons. Nå, så många gestaltare läser ju inte min dagbok här så jag kan nog våga gå i morgon och på söndag utan att de behöver undra över min dolda agenda. Jag går inte bara dit för att flirta. Inte bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.