Obehagliga spänningar!

Jag har badat i badkaret och är varm. Samtidigt känner jag hur spänd jag är i kroppen, jag har svårt att slappna av just nu. I morgon ska jag göra ett avtryck med tänderna, för att få en bettskena. Så länge som jag pressar och gnider tänderna på natten, så kommer jag ha huvudvärk mer eller mindre antar jag. Och spänningen sitter kvar fortfarande på dagen. Kroppen är van vid att pressa ihop. Nu när jag är mer uppmärksam på vad som händer i kroppen, så känns det på sätt och vis mera. Jag är motiverad att göra något åt det. Jag vill inte ha det så här längre. Jag vill ha annan spänning i mitt liv.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.