Motiverad?

Jag är lite trött den här veckan och bloggen har inte riktigt varit i mitt fokus. Istället har jag liksom glömt bort att skriva i dagboken. Jag har väl skrivit desto mer i min riktiga dagbok då. Fast, den brukar jag skriva mycket i ändå. Och så har jag tagit steg till att få hjälp med att boka hotell i en känd storstad. Jag ska resa dit om ett tag. Jag är så glad för att allt är ordnat nu. Jag har både tågbiljett, konsertbiljett och hotell i ordning. Jag kan nog börja koppla av och känna förväntan inför resan nu. Jag kan börja fundera på vad jag ska packa. En baddräkt absolut! Och ska jag orka gå omkring där, kan motivationen finnas till att börja motionera mera planlagt. Och det vore inte fel att börja vända viktkurvan neråt nu heller. Jag fick inte på mig jeansen igår. Igår vägde jag 72 kg. Jag ser mitt sundare liv för mitt inre. Det räcker tyvärr inte. Jag måste göra något i mitt yttre. Börja med en kvällspromenad nu kanske? Hm…  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.