Gårdsstädning.

Det är gårdsstädning idag. Ska jag vara med? Jag tror det. Det som verkar till synes så enkelt, känns svårt för mig. Att gå in i kollektivet och vara en myra i myrstacken. Att våga delta. Att vara med själv. Att vara ensam tillsammans med andra. Att vara en del av kvarteret. Att sköta om mina rabatter samtidigt som andra är ute. Att…. ja, listan är full med utmaningar.
I år är jag i alla fall hemma och inte bortrest som jag ofta varit andra år. Och jag längtar efter att sopa runt min rabatt och gräva lite i jorden. Och kanske kunna såga av lite torra grenar på ett av träden. Få det fint utanför mitt hus. Jag är en del av kvarteret. Idag blir kvarteret lite finare förhoppningsvis. Jag kan faktiskt gå ut redan nu och börja sopa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.