Galet!

Det är en galen tid jag lever i just nu. I maj är det som allra mest att göra i skolan och tiden räcker inte till, arbetsdagarna på jobbet skulle behöva rymma tre timmar till för alla, så att vi hittar tid till alla möten som ska till.
Och samtidigt är det världens explosion av växtlighet som legat i vila och som nu vill upp och ut, allt på en gång! Och fågelkvitter. Och sommarbris. Vår och sommar samtidigt. Från snö till sol. Ljuset. Allt. Vilken paradox att inte hinna med varken det ena eller andra.
Att gå mellan stressen till vilan, utan att passera fängelse, är himla svårt. Behöver tid att ställa om mig. Och sen är det dags att sova igen, utan att jag varit ute i naturen. Jag fastnar inne. Galet! Snurrigt! Och samtidigt fantastiskt härligt! Äntligen vår och snart sommarlov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.