Tömmer frysen lite.

Tömmer en låda i frysen idag och börjar baka en kaka när det nästan är läggdags. Hittar på att baka en paj med rabarber, vita vinbär, mandelmassa, ägg och mjölk. Hoppas smakerna passar ihop.
Jag glömmer bort att använda bären jag har från landet. Jag får väl ta med dem upp till Norrland igen i sommar. Eller passa på att baka i maj, så att de tar slut. Jag har ju trots allt bara en liten frys. Önskar jag hade en större frys ibland. Men vad ska jag ha det till, när jag inte använder det jag har i den? Att bara spara bären är ju ingen vits. De ska användas med! Och ätas upp! Så jag bakar ikväll. Baka, baka, liten kaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.