Fri!

Jag läser i DN att Annica Östberg blev frigiven idag, efter 30 år i fängelse. Jag blir glad åt det beskedet. Jag har i många år önskat henne det. Hennes öde har gripit tag i många genom åren. Och nu är det sant. Hon är fri!

2 svar på ”Fri!

  1. Själv blir jag förbannad att man ödslar pengar på att ta hit en brottsling och sen släpper henne fri. Idioti och slöseri med pengar.

  2. Det är trist att höra att du inte vill förstå att hon har betalt sin skuld till samhället flera gånger om. Tur att det till sist fanns en rättvisa att hon äntligen är fri och troligen gör mer gott för mänskligheten än vad jag och du någonsin kommer göra.
    Det finns annat att lägga vreden på. Hoppas du snart finner ro i det här beslutet och kan gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.