Bra att få hjälp.

Ny dag och ny månad. Har på nytt huvudvärk för andra dagen i rad, hoppas det bara är tillfälligt. Ny tandlagning kan spöka.
Idag ska jag till kyrkogården och se till graven som jag tagit ansvar för. Bäst att göra det då. Ta ansvar alltså. Först åka ut och se hur den ser ut bara. Ta med lite fika med. Vill passa på att ta bilder av vitsippor med, till den nya hemsidan som förhoppningsvis kommer inom kort. Hoppas jag får hjälp med den. Och så, inte att förglömma, kontrollera alla siffrorna i deklarationen, innan jag trycker på skicka-knappen. Vilken tur jag har som får hjälp att deklarera och ordna hemsidor. Annars hade jag inte kunnat starta mina firmor.
Sen är det hjälp att få snurr på bokförsäljningen igen, som jag behöver. Och få kontakt med de som vill gå i terapi / samtal hos mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.