Är du nyfiken på att prova gestaltterapi?

beskrivning
Jag börjar snart det fjärde och sista året på gestaltterapeututbildningen på Nordisk Gestalt Institut. Jag arbetar nu som terapeut under utbildning. Kanske vill du börja i terapi? Eller känner du kanske någon som skulle vara intresserad?

Ta tillfället i akt och våga pröva nya vägar. Lär känna dig själv mera. Vem är du? Vad vill du? Vart är du på väg? Hur blev du den du är? Vad finns i ditt liv som inte känns färdigt, som kanske ligger och mal. Vad håller dig kvar i gamla mönster, när du egentligen skulle vilja pröva nya saker? Är det annat som du vill prata om?

Eftersom jag har min grund i skolan (lågstadielärare och tal/specialpedagog) är du också välkommen att ta kontakt med mig för tal/skolrelaterade ämnen t ex mobbning, selektiv mutism, talsvårigheter, sånt som har funnits eller finns. Eller finns det annat som du varit med om i barndomen eller i skolan och som lämnat ohälsosamma spår?

– Som klient hos mig får du min uppmärksamhet Här och Nu.
– Det du pratar om sker under sekretess.
– Jag får handledning av erfarna gestaltterapeuter på vägen, det är en förutsättning så här under utbildningen.
– I gengäld betalar du en mindre summa, 300 kr för en timme.

Hör av dig! Mejla eller ring, så berättar jag mer.
Välkommen!

mejla dana-at-danajergefelt.com
ring 070 262 67 67
Vi träffas i Handen.

2 svar på ”Är du nyfiken på att prova gestaltterapi?

  1. Hej! Läs gärna min självbiografi ”Om ett missfoster”. Jag lider av autism och selektiv mutism.
    Pauline, aboutpolly.devote.se

  2. Hej Polly!
    Det vill jag gärna göra. Bra att du skriver om det här viktiga. Tack för tipset! Hör gärna av dig igen om du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.