Tacksam!

Jag är så glad och tacksam för så mycket just nu. Jag har pratat med nära vänner om viktiga saker. För mig är inte det så självklart enkelt att vara den jag är och hålla kanalen in till mig öppen och fri. Och just nu är jag både öppen och fri. Det är som om jag surfar på en våg av goda upplevelser och möten. Jag är så nöjd med hur jag har det. Med jobbet. Med vänner. Med att vara jag. Jag tror inte på konstanta tillstånd, varken av ständig lycka eller ständig sorg, för livet går upp och ner, i ljus och mörker, och det gör mig inget. Just nu är det viktigaste att följa med i det goda som sker, i energin som väcks och flödar så att jag i stunder inte riktigt känner igen mig själv. Jag passar på och njuta av det som jag uppskattar så mycket just nu, i dessa dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.