Vad har hänt sen sist?

Jag har inte skrivit på två dagar här. Det är ovanligt. Jobbet har tagit tid och nu börjar jag få ordning på saker och ting där. Schemat börjar flyta på mer och mer och jag kan börja gå efter det. Mitt rum fungerar med datorn som var felinställd, nu fixad, och papperssystem med hyllfack finns nu med. Snart kan jag ha inflyttningsfest där… Jag har handlat två delar till mitt porslin. Igår vann jag en auktion på en rund gryta med lock och den verkar vara i gott skick. Säljaren bor i Holland. Märkligt hur Blått band-porslin kan hamna ända där. Så köpte jag ett nytt uppläggningsfat med, jag har ett i den storleken i dåligt skick. Det här var bättre. Jag har köpt en dvd med filmen The human stain. Och till sist en cd med Anne Linnets Jeg er jo lige her. Jag har vinylskivan men det är enklare att spela en cd. Köpa köpa köpa… jag behöver ju inte mer saker… vad kan jag väl då sortera bort?  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.