Hm…

Så… vad kommer den här dagen att föra med sig? Hm… Jag ska ut och dansa ikväll är det tänkt. Vad ska jag ha på mig då? Hm… Klockan är bara 10 än så länge och jag skulle kanske ta och äta frukost först innan jag tar några beslut över huvud taget… Hm… Har jag inte lite huvudvärk med så här på morgonkvisten? Jo. Det går nog över sen. Jag har ingen dröm att skriva ner. Däremot läser jag igenom min uppsats till kursen om utanförskap och subtil mobbning. Jag ändrar lite här och var, fast jag inte ätit frukost. Jag har massor av video att titta på. Eftersom jag inte orkar se på tv så mycket nu, så spelar jag in sånt jag ändå vill följa. Jag har inte fattat att jag får sluta spela in också då. Men jag vill ju se filmen Mona Lisas leende. Och Battlestar Galactica. Och Supernanny. Och That´s 70 show. Och Inte helt perfekt. Och lite Dr Phil då och då. Sånt har jag inspelat. Att välja bort tv-serierna… Hm…. Svåra beslut. Nå! Först frukost. Och sen ta andra beslut!

2 svar på ”Hm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.