Så gick en dag…

Första arbetsdagen på nya jobbet avklarad, den andra står på lut. Jag har fått nycklar och ett arbetsrum. Arbetskamrater och nya chefer. Papper på tider för möten och läsårsdata. Möten och föredrag. Skolorganisationen ska komma igång. Lätt att bli stressad. Det har alla. Den första tiden ska jag boa in mig och lära känna folk lite. Två barn på fritids har jag lekpratat med, utan att säga något om vem jag är. Jag fick en klar vinkning och ögonkontakt tillbaka när jag gick. Kände mig godkänd då. Jag kan fortfarande få kontakt med barn. Skönt. Trött och full i huvudet åkte jag hem. Hamnade av en tillfällighet på puben i centrum och drack cider med en vän. Vi skojar om att gå dit varje måndagkväll och ha det lite lättsamt. En annan vän kommer och hans vänner. Det känns kul. Men sen blir jag yr och det luktar illa av cigarettrök och jag är glad för att gå hem sen. Vilar. Gör fint i mitt sovrumsfönster. Tar bort färgfläckar. Putsar. Nu hänger gardinerna på plats. Fönstret är inte något fult fönster längre som jag tittar på, det är…. bara ett fönster, som jag inte längre ser och hakar upp mig på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.