Spännande dag?

Idag vill jag vinna en auktion med en tallrik från Blått band. Alldeles strax. Om jag vinner får jag två i samma storlek. Och så ska jag hämta mina åtta kartonger och en sandlåda från gamla skolan. Bara inte det regnar just då. Det vore inte så bra. Och var ska jag förvara allt? Hm… det blir kanske en dag till att sortera ut och verkligen göra upp med mitt skolförflutna. Kanske hittar jag något som jag ändå vill ha kvar. Sandlådan kommer inte att få plats i mitt nya rum. Det blir inget lekarbete på nya jobbet, för jag får inte plats med sakerna alls. Håll tummarna nu så att jag vinner auktionen! Och det gör jag. Hoppas nu att tallriken är fin och inte krackelerad. Och så skynda skynda iväg till jobbet…  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.