Morgontillstånd första dagen:

Sover dåligt för katten jamar som vanligt här i lägenheten vid 4-tiden. Måste stänga dörren! Vaknar tidigt, innan väckarklockan ringer. Jag gör mina morgonsysslor. Tar det lugnt. Duschar. Funderar på kläder. Det regnar ute. Det har regnat hela kvällen och natten. Det gör väl också sitt till för nattsömnen. Tur att jag hann måla fönstren klara här. Får väl ta med vanliga ryggsäcken till jobbet första dagen på nya jobbet. Ha med frukt och vatten där. Och paraply. Och skrivblock. Nu börjas det med att förbereda mig igen för dagen som kommer. Jag ser fram mot att börja jobba nu. Beredd. Lite pirrig. Men helt ok. Glöm nu inte bort att äta frukost bara. Passa tiden. Börjar 8.30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.