Sista lediga dagen…

Sista dagen nu i min nästan nio månader långa period av egen tid. I morgon blir min tid andras med. Tillbaka till lönearbetet. Det pirrar upp i bröstet på mig. Jag hoppas verkligen jag kommer att trivas på mitt nya jobb. Ny skola. Nya arbetskamrater. Nya elever. Nytt arbetsrum. Ny resväg. Tur att jag får vara ny jag med. Och att det bara är en dag i taget som kommer. Annars hade det väl känts lite överväldigande. Jag har inte hämtat mina materialkartonger från gamla skolan än. Så går två veckor och sedan är det kursdagar. Tänk att jag kan fortsätta att gå min gestaltkurs! Himla bra! Den är viktig för mig. Och jag kommer ha nya sätt och vanor att leva på. Komma hem till mitt eget bo och kisse. Kommer tiden efter jobbet att räcka till för mig? Jag är ju van vid att ha all tid jag vill till mig själv, i lugn och ro. Hoppas det! Men allt mitt eget kreativa kommer nog att få ligga i lådan och vänta ett tag igen. Kanske. Eller hellre hitta någon balans. Det vore sorgligt att behöva lägga mitt eget viktiga åt sidan bara för att jag börjar jobba. Jag får fundera mer på det här sen. Äta frukost nu. Sedan måla klart fönstren och elementet i sovrummet.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.