En drömtolkning:

Jag har svårt att gå upp och börja dagen. Vill inte! Måste måla! Tvätta med målartvätt och skölja av är fan det tristaste som finns! Så jag somnade om och drömde om min pappa, som är död sedan flera år. Jag har några män hemma som ska hjälpa mig att röja och fälla träd på tomten. Pappa, som har varit borta på okänt ställe, kommer och vill såga han med. Han är så gammal som han var när han dog, men vill visa att han kan jobba, han sågar ner ett träd och kastar in stammen i två delar, som projektiler in i skogen. Min f d man frågar vad jag ska göra med dem. Han lyfter fram dem till skogskanten, inget mer. Jag släpar bort stammarna till andra sidan huset för att där hugga dem till ved. Pappa upptäcker sedan och blir förvånad över att han har en ny bil, utan att ha blivit tillfrågad om det, min bror har ordnat det. Jag överlåter tolkningarna till den som vill fundera på det. Fast jag kan inte låta bli att tolka så här: Inget sex mer. Möjligen värme, för jag vill kunna elda med veden sen. Styrka och envishet. Förändringar. Nya energier. Ett återseende. Bilen betyder också något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.