fredag – steeeddag…

Idag har jag gått omkring med dammsugaren i hela huset, utom källaren då. Det dammar igen rätt bra emellanåt. På vissa ställen. Jag stod länge och dammsög de trista mattorna i vardagsrummet. Där fastnar allt damm och visade det sig, mitt hår! Och håret vill inte släppa mattan självmant. Jag tog det som en meditationsstund att stå och dammsuga där, en liten bit i taget. Världen omkring försvann, det var bara jag och mattan ett tag. Märkligt!
Sedan tog jag en dust (eng. damm) i duschrummet. Jag ska fixa innerfönstret där med och hänga upp det på gångjärn, som det en gång varit. Det var i rätt gott skick med kitt och färg på ena sidan. Skönt!
Det är en njutning när huset är rent och fint. Undrar om Leif, Astrid och Erik ser att det är fint när de kommer ikväll. Jag längtar och väntar! Kom, kom, kom!
Nu ska jag göra lite gymnastik, solhälsningen. När jag gjorde den igår började jag skratta för mig själv. Tur att ingen såg mig, tänkte jag. Det var en syn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.