Fin helg!

Nu har Astrid och Erik farit hem igen efter två intensiva dagar här i norr. Vädret var verkligen det bästa, det kändes äntligen som sommar. Vi var ute vid havet, en stund på auktion, lekte hemma med pingis och badminton och hade det riktigt trevligt tyckte vi alla. Vi ordnade till en vacker sten att ha i trädgården till bord bredvid bänken. Jag rensade i rabatten och gränsade med de gamla skorstenstegelstenarna mot gräsmattan. Nu kan Leif köra med gräsklipparen på tegelstenarna och få allt gräs klippt. Nu sitter Leif och tittar på sista avsnittet av Frost. Jag har redan sett det och går mest omkring och är trött. Och nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.